22.7.07

Διαφημιστικό

Η μαμά της διαφήμισης φοράει λευκά, ατσαλάκωτα ρούχα χωρίς λεκέδες από φρούτα και κρέμες. Τα μαλλιά της είναι γυαλιστερά και λαμπερά. Το χαμόγελό της αστράφτει. Κρατάει το παιδί της στην αγκαλιά της και ακουμπάει απαλά τη μύτη της στο πρόσωπό του για να μην το λερώσει με το διακριτικό της λιπ γκλος. Περπατάει ανέμελη στην αμμουδιά κρατώντας στο ένα χέρι τα κομψά σανδάλια της και στο άλλο ένα αγοράκι με πεντακάθαρα ρούχα χωρίς κόκκο άμμου. Ξαπλώνει στις χνουδωτές πετσέτες του σπα σε μεγάλο θέρετρο ενώ τα παιδιά της μαθαίνουν καταδύσεις με το εκπαιδευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου.

Εργάζεται σε ανώτερες θέσεις, σε ανδροκρατούμενες εταιρείες που όλοι τη θαυμάζουν. Είναι καλοντυμένη, πάντα ευδιάθετη, πίνει δυναμωτικούς χυμούς και το μεσημέρι τρώει γιαούρτι. Φορτώνει με ψώνια το πορτ μπαγκάζ του ακριβού αυτοκινήτου της έχοντας δεμένο μπροστά της ένα βρέφος σε μάρσιπο. Τα απογεύματα μαγειρεύει μαζί με τη μεγάλη της κόρη σε κουζίνα με μεταλλικό πάγκο και σερβίρει δροσερά αναψυκτικά στο αγοράκι της και τους φίλους του στην πισίνα. Καληνυχτίζει τα παιδιά της στο ημίφως των δωματίων τους ντυμένη με βραδινή τουαλέτα. Συναντά τον άντρα της στο σαλόνι, αποχαιρετά την ευγενική οικιακή βοηθό και βαδίζει αέρινη προς το αυτοκίνητο.

Η μαμά της διαφήμισης είναι ακούραστη και αψεγάδιαστη, ωστόσο προσιτή και αληθινή. Μπορείς κι εσύ να γίνεις σαν αυτήν την μαμά. Αγόρασε τώρα το βερνίκι νυχιών ή το καλσόν που σου προτείνει και αν τελικά δεν σου ταιριάζει, μπορείς να το χαρίσεις στην ευγενική οικιακή βοηθό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails