9.8.07

Αναβαθμισμένο

Νέο μοντέλο Mammaka 3.5 Summer Edition. Ενισχυμένο και ανθεκτικό για τη θάλασσα. Ενεργοποιείται νωρίς το πρωί μόλις ακουστεί ο ηχητικός συναγερμός «Μαμά». Φτιάχνει πρωινό, αλλάζει, ντύνει και ετοιμάζει τσάντα για τη θάλασσα. Βάζει μέσα σνακ και φρούτα και φορτώνεται μπρατσάκια, βαρκάκια, κουβαδάκια, φτυαράκια και λοιπά σύνεργα για το μπάνιο. Πλατσουρίζει κρατώντας στην αγκαλιά της το μικρό της, ενώ στο άλλο χέρι κρατάει το αντηλιακό σπρέι με το οποίο το ψεκάζει ασταμάτητα. Το μεσημέρι πέφτει σε νάρκη και με μια απλή επανεκκίνηση, επαναλαμβάνει το ίδιο πρόγραμμα το απόγευμα.

Περιλαμβάνει ρυθμίσεις για να παίζει, να διαβάζει παραμύθια, να μαγειρεύει, να βάζει πλυντήρια και να σιδερώνει όπως και το χειμερινό μοντέλο με δυνατότητα συνεργασίας στη διάρκεια των διακοπών με το Yiayiaka Utility. Η παράμετρος ημερήσιας μεταφραστικής παραγωγής παράλληλα με τις υπόλοιπες λειτουργίες περιλαμβάνεται και στην καλοκαιρινή έκδοση, απλά αν την ενεργοποιήσετε να είστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο κατάρρευσης όλου του συστήματος.


Το Mammaka 3.5 Summer Edition διατίθεται δωρεάν στους χρήστες μέχρι 18 ετών ή, προαιρετικά, με αντίτιμο ένα φιλάκι. Στην ελληνική αγορά ειδικά, το διάστημα της άδειας χρήσης συνήθως παρατείνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails