3.3.09

Σαρακοστιανό

Επιστρέψαμε. Λείψαμε το τριήμερο συν μία ημέρα επιπλέον σκασιαρχείο. Οι φωτογραφίες είναι από πολύ ωραίες βόλτες και από το απαραίτητο πέταγμα χαρταετού.Ο χαρταετός πέταξε αλλά και περπάτησε.Ζωγραφική στην άμμο με λίγη βοήθεια.Θάλασσα και χιονισμένα βουνά.Φωτογραφία από μια βόλτα με το ποδήλατο.Το κάστρο και ο πρασινισμένος λόφος του.


Η ανοιξιάτικη φωτογραφία στην επικεφαλίδα είναι ένα ανθισμένο λουλούδι μανόλιας στο μπαλκόνι μας, Είναι περσινή, είναι νωρίς για να ανθίσουν ακόμα αλλά σκέφτηκα να βγάλω πια τα παγωμένα κλαριά.

8 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

(εεεε πού πήγατε? Ας ελπίσουμε ότι αυτό το κάστρο δεν είναι κανένα παίσγνωστο σήμα κατατεθέν ώστε να εκτεθώ)

Διόνα είπε...

Πήγαμε στο Παράλιο Άστρος στην Αρκαδία, δεν σου ξέφυγε το κάστρο, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο γνωστό :)

sstamoul είπε...

Αχ, ζηλεύω! Τι όμορφη εκδρομή! Και του χρόνου!

Διόνα είπε...

Ευχαριστούμε, Στέλλα, είδα ότι εσύ πέταξες χαρταετό σε συνεργασία με τη μικρή σου!

sstamoul είπε...

Ναι, κι εμείς πετάξαμε αετό, αλλά εμείς πήγαμε μέχρι το πατρικό μου, ούτε στη θάλασσα πήγαμε, ούτε αφήσαμε την πόλη! :) Αλλά δεν πειράζει, ήταν μια όμορφη μέρα, μακάρι να είναι πάντα έτσι για όλους μας!

Διόνα είπε...

Και του χρόνου, Στέλλα!

maria-maria είπε...

οι φωτο τελειες , ειδικα αυτη με το δεντρο στη παραλια........

Διόνα είπε...

Μαρία-Μαρία, κι εμένα αυτή η φωτογραφία είναι από τις αγαπημένες μου. Για να είμαι ειλικρινής, η θάλασσα και οι παραλίες μου φαίνονται πολύ πιο όμορφες τον χειμώνα, άδειες και ήσυχες, παρά το καλοκαίρι και παρά το γεγονός ότι απολαμβάνω πολύ το κολύμπι. Έχουν άλλη ομορφιά.

Related Posts with Thumbnails