16.10.09

Νεοαφιχθέν

Το ιστολόγιο παρουσιάζει με υπερηφάνεια το νέο διαδικτυακό απόκτημα, Ταξιδεύοντας με παιδιά. Ελπίζω η επίσκεψή σας να είναι ευχάριστη και χρήσιμη. Ευελπιστώ το ιστολόγιο να αποκτήσει διαδραστικό χαρακτήρα, όχι μόνο μέσα από τα σχόλια αλλά και με την αποστολή ιδεών, προτάσεων, συνδέσμων και ό,τι άλλο έχει σκεφτεί ή συναντήσει κανείς και μπορεί να αναρτηθεί προς ενημέρωση όλων των οικογενειών που ταξιδεύουν από την ταβέρνα της γειτονιάς μέχρι τα πέρατα του κόσμου. Και όλοι γνωρίζουμε πως ακόμα και το πρώτο, ακόμα και μια οικογενειακή έξοδος για φαγητό, μπορεί να έχει τις δυσκολίες της. Για τη γνωριμία, ακολουθεί το κείμενο καλωσορίσματος στο Ταξιδεύοντας με παιδιά.

Από τους πρώτους κιόλας μήνες που αποκτήσαμε τον γιο μας, κυκλοφορούμε και ταξιδεύουμε πάντα μαζί. Το Διαδίκτυο είναι πηγή πληροφόρησης και ιδεών και τόπος συνάντησης οικογενειών που ταξιδεύουν, που έχουν αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα, έχουν δώσει λύσεις σε πολλά από αυτά και ανταλλάσσουν εμπειρίες. Η πλειοψηφία του περιεχομένου που έχει να κάνει με οικογενειακά ταξίδια και μετακινήσεις δυστυχώς δεν είναι στα ελληνικά.

Στο
Ταξιδεύοντας με παιδιά τα κείμενα είναι από τις εμπειρίες της οικογένειάς μας μετά από 4 χρόνια οικογενειακών μετακινήσεων, από τις δημόσιες συγκοινωνίες της Αθήνας και τις διακοπές στη θάλασσα μέχρι τα ταξίδια μας εντός και εκτός συνόρων. Είναι επίσης κείμενα από πηγές στο Διαδίκτυο, από ειδήσεις και ιδέες σχετικά με το πώς μπορεί να οργανωθεί ένα οικογενειακό ταξίδι με παιδιά.

Τα προϊόντα των διαφημίσεων στις αναρτήσεις και στα banner είναι ιδέες που μπορεί να φανούν χρήσιμες, δεν είναι όλα δοκιμασμένα από προσωπικές αγορές.

2 σχόλια:

peekaboo είπε...

Sygxaritiria Diona!!! einai kairos pou ithela kai ego na kano kati tetoio, dedomenou oti metakinoumaste oikogeniakos syxna :-)) kalotaxido na einai, tha to episkeptomai

Διόνα είπε...

Peekaboo, σε ευχαριστώ πολύ, περιμένω τις ιδέες σας και τις εμπειρίες σας, καθώς είστε ταξιδιώτες από πολύ μικρή ηλικία!

Related Posts with Thumbnails