29.10.09

Διακοσμητικό παιδικό*

Στο ιστολόγιο Chichipiru θα βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τη διακόσμηση παιδικών δωματίων, με προτάσεις και ιδέες για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου.

Μετά το καλοκαίρι έγιναν κοσμοϊστορικές αλλαγές στο δωμάτιο του γιόκα. Έφυγε ένα τεράστιο έπιπλο με συρτάρια, μια σκηνή στην οποία έμπαινε και έκλεινε πίσω του την πόρτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ή/και απομόνωσης και περισυλλογής και ένας καναπές-κρεβάτι που είχε ξεμείνει από την παλιά χρήση του δωματίου, τότε που ήταν γραφείο-ξενώνας.

Το δωμάτιό του άνοιξε και διπλασιάστηκε σχεδόν, στον έναν τοίχο τοποθετήθηκε μια συναρμολογούμενη βιβλιοθήκη σουηδικής προέλευσης (λίγα να λέμε πολλά να καταλαβαίνουμε), στον απέναντι τοίχο ένα γραφείο και στο ενδιάμεσο ένα (σουηδικό είπαμε) χαλί, μαξιλάρια, παιχνίδια, η χαρά του παιδιού. Περνάει πολύ περισσότερη ώρα εκεί τώρα και το απολαμβάνει, συν ότι πλέον μπορεί να κλείνει πίσω του δραματικά την κανονική πόρτα, άλλη αίσθηση!

*Έχω αρχίσει εδώ και καιρό τους διπλούς τίτλους, λιγοστεύει η έμπνευση....

6 σχόλια:

ariadni είπε...

Με γειά το "καινούριο" σας δωμάτιο λοιπόν!!

Διόνα είπε...

Σε ευχαριστούμε, Αριάδνη!

Μαριλένα είπε...

Πάντως το στυλ των τίτλων είναι πολύ κολλητικό-νομίζω ότι το έχω αντιγράψει συχνά πυκνά.

Διόνα είπε...

Μαριλένα, πρέπει να μιλήσεις με το νομικό τμήμα του ιστολογίου, ίσως και με το τμήμα μάρκετινγκ για το θέμα της αντιγραφής :D

Chichipiru είπε...

σε ευχαριστώ πολύ για το Link! ελπίζω να βοήθησα όλες τις μαμάδες! :)

Διόνα είπε...

Καλώς ήρθες, Chichipiru. Εγώ πάντως το βρήκα πολύ χρήσιμο, μακάρι να βρίσκαμε περισσότερο περιεχόμενο στα ελληνικά για παιδικά δωμάτια και πρακτικές ιδέες.

Related Posts with Thumbnails