12.1.10

Μπόρινγκ

Μία μέρα πριν ξεκινήσουν ξανά τα σχολεία, ο γιόκας δήλωσε ότι χαίρεται πολύ και ότι θέλει να πηγαίνει κάθε μέρα επειδή βαρέθηκε να είμαστε συνέχεια οι τρεις μας!

Δραματική παύση...

Για τον ιστορικό του μέλλοντος να διευκρινίσω ότι σε όλη τη διάρκεια των διακοπών σημειώσαμε υψηλή κοινωνική δραστηριότητα μετά του τέκνου: θέατρο, σινεμά, βόλτες, μαγαζιά, φαγητά έξω, φαγητά μέσα, φαγητά γενικώς, ανταλλαγές επισκέψεων, ανταλλαγές δώρων, ξενύχτια στον καναπέ με άπειρες παιδικές ταινίες που ξεκινούσαν μη παιδικές ώρες και επεράσαμε όμορφα (τρις).

Αλλά το παιδάκι μας θέλει τη ζωή του και τον ρυθμό του και το δήλωσε καθαρά. Και με χαροποιεί βεβαίως-βεβαίως διότι σημαίνει ότι του αρέσει το σχολείο και η κοινωνικοποίηση και είναι ανεξάρτητος και αυτόνομος και νιώθει ασφάλεια μακριά από την οικογενειακή εστία και έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, δεν θέλει να είναι κολλημένος πάνω μας, ανοίγει σιγά-σιγά τα φτεράκια του και ατενίζει με αισιοδοξία το σήμερα και το αύριο, αλλά ειλικρινά δεν θέλει και πολύ, το επόμενο στάδιο είναι να ζητήσει το αυτοκίνητο Παρασκευή βράδυ!

4 σχόλια:

peekaboo είπε...

kala kanei! :-)
nomizo oti ekei einai pou syneiditopoieis oti megaloses, ota ta paidia sou arxizoun kai se vlepoun vareto!

Διόνα είπε...

Peekaboo, νομίζω ότι είναι μόνο η αρχή :D

mamma είπε...

Να εύχεσαι να ζητήσει το αυτοκίνητο κι όχι να φύγετε εσείς από το σπίτι.

Διόνα είπε...

Mamma, δεν είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο. Και βαρετοί και άστεγοι.

Related Posts with Thumbnails