30.3.10

Σούπερ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι το Δελτίο Τύπου μιας νέας υπηρεσίας που μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο. Είναι πραγματικά μια πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα υπηρεσία και αξίζει να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό της τόπο.


Αθήνα, 15 Μαρτίου 2009

Έφτασαν οι Superntantades!


Η αρχή έγινε τον Ιούλιο του 2008. Ο Μαρίνος, ένας δίχρονος μπόμπιρας, υπήρξε η αφορμή. Η δημιουργική διάθεση μας ήταν η αιτία. Το elamazi ξεκίνησε δειλά και διαδόθηκε αρχικά από στόμα σε στόμα. Η δυναμική της ίδιας του της φύσης, ως η μοναδική σελίδα στο διαδίκτυο με προτάσεις ψυχαγωγίας, και όχι μόνο, για παιδιά και γονείς, ήταν αρκετή για να ξεπεράσει σύντομα ακόμα και τις προσδοκίες μας.

Ενάμιση χρόνο μετά, ξεκινάμε μία ακόμα υπηρεσία με στόχο να βοηθήσουμε όλους τους γονείς - αλλά και τους ιδιοκτήτες παιδικών σταθμών, παιδότοπων, κλπ - στην εύρεση ικανών babysiters, βρεφονηπιαγωγών, νταντάδων, παιδαγωγών κλπ με την online πρόσβαση στα βιογραφικά τους σημειώματα.

Παράλληλα, όλες οι “superntantades” μπορούν να καταχωρήσουν δωρεάν το βιογραφικό τους σημείωμα για όσο διάστημα παρέχουν υπηρεσίες, συμπληρώνοντας συγκεκριμένη φόρμα με επιλεγμένες ερωτήσεις. Σκοπός μας είναι να τις βοηθήσουμε να προωθήσουν τις ικανότητες τους σε όλους τους γονείς, οι οποίοι και θα μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους.

Επίσης, όλοι οι γονείς μπορούν να καταχωρούν τις δικές τους αγγελίες ως «αγγελίες γονέων» με αναζήτηση εξεζητημένης ανάγκης, ενώ οι παιδαγωγοί μπορούν να προβάλλουν τις δικές τους εκπαιδευτικές «ομάδες ανάπτυξης» με αγγελίες οι οποίες αναζητούν παιδιά για να πλαισιώσουν ομάδες.

Και επειδή τα βιογραφικά σημειώματα που έχουν καταχωρηθεί στο ιστότοπο μας ΔΕΝ υποβάλλονται σε έλεγχο και η ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση ΔΕΝ υποκαθιστά τη διαδικασία της συνέντευξης, παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές στους γονείς για τη διαδικασία συνέντευξης ενώ επίσης προτείνουμε και τον τρόπο για να εισάγουν ομαλά τη νέα «superntanta» στην οικογένεια και το σπίτι τους.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Χριστίνα Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails