11.9.10

Σχολικό επίσημο

Σε μια γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο για την προετοιμασία των χολυγουντιανών διασημοτήτων για τη σημαντικότερη μέρα της χρονιάς, τα όσκαρ, βρήκα διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Για παράδειγμα, κάνουν κάτι ενέσεις στις μασχάλες τους ώστε προσωρινά να μην ιδρώνουν, φροντίζουν τα πόδια τους με έναν σωρό θεραπείες καθώς οι κάμερες εστιάζουν ιδιαίτερα στα πέδιλα που φορούν και που συνήθως κοστίζουν όσο ένα πολυτελές αυτοκίνητο και τέλος κάποιες λίγες και εκλεκτές κυρίες κάνουν περιποίηση προσώπου με διαμάντια.

Σκοπός ήταν να ξεσηκώσω καμιά ιδέα για την εξίσου σημαντική ημέρα μιας μαμάς, την ημέρα του αγιασμού, μήπως και βρω καμιά καλύτερη λύση από το τζην μου. Με μια πρώτη ματιά στο σπίτι ανακάλυψα έκπληκτη ότι δεν είχαμε πρόχειρα διαμάντια και έτσι αποφάσισα να εγκαταλείψω την προσπάθεια, μιας και δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ολοκληρωμένη, με την υπόσχεση του χρόνου να είμαι καλύτερα και έγκαιρα οργανωμένη.

Τη Δευτέρα ο γιόκας ξεκινάει στο Νηπιαγωγείο την υποχρεωτική εκπαίδευση, μαζί με τη θαυμαστή γενιά του που γνωρίζει τη βικιπαίδεια πριν καν μάθει την προπαίδεια. Είμαι πολύ χαρούμενη, υπερήφανη και συγκινημένη. Αν και διόλου πρωτότυπη στα συναισθήματά μου. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

8 σχόλια:

My little Prince ♕ Nikolas είπε...

Με το καλό λοιπόν και καλή προσαρμογή
Άντε μπήκε κ αυτός στο λούκι δηλαδή

Διόνα είπε...

Ευχαριστώ πολύ Νικόλα - και εσένα και τη μαμά σου για τις ευχές :)

sstamoul είπε...

Καλή χρονιά!

Διόνα είπε...

Καλή χρονιά, Στέλλα. Εσείς ξεκινήσατε ήδη, είδα την υπέροχη φωτογραφία των τεσσάρων έξω από το σχολικό!

Mamma el είπε...

Καλή σχολική χρονιά. Και εμείς στην τρίτη φέτος.
Πρόσκληση σε παιχνίδι
http://mammael.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html

Διόνα είπε...

Mamma El, καλή χρονιά και σε εσάς.
Ευχαριστώ και για την πρόσκληση, βεβαίως και θα παίξω :)

sousou είπε...

Καλή χρρρονιά!!!

Διόνα είπε...

Sousou μας, ευχαριστούμε!

Related Posts with Thumbnails