1.4.11

2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

Το παρακάτω κείμενο είναι από το μπλογκ Η ζωή είναι… (ενίοτε αυτιστική).
Αξίζει να δείτε το βίντεο και να το αναδημοσιεύσετε.

Αύριο, 2/4 είναι η παγκόσμια μέρα του αυτισμού, το κακό με τον αυτισμό είναι ότι βρίσκεται στην αφάνεια, είναι μια διαταραχή που κάνει τους άσχετους με αυτήν να αντιδρούν περίεργα όταν αντιμετωπίζουν ένα αυτιστικό, πολύ συχνά μας κράζουν γιατί είμαστε τόσο χαλαροί με τα, "κακομαθημένα παιδιά μας", και ξέρεις, το μόνο που δεν χρειάζονται είναι να τα κλείσουμε μέσα στο σπίτι, βοηθώντας έτσι να μείνει αυτισμός και στο μέλλον στην αφάνεια.

Γιατί θα με δεις στο σουπερμάρκετ μαζί με τον Παύλο ανυπόμονο, θα με δεις στο δρόμο με το παιδί να πεταρίζει, θα τον ακούσεις σε δημόσιο χώρο να φωνάζει ανάρμοστα όταν δεν μπορεί να γίνει κάτι, ....και εγώ, και κάθε εγώ-γονιός θα πρέπει να χειριστώ την κατάσταση που εσύ ίσως δεν αντέχεις να βλέπεις.

Αν έχεις blog και θέλεις να βοηθήσεις, βάλε αυτό το βιντεάκι και πες και δυο λόγια, βοήθησε σε αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη,

......να μας κατανοήσεις.

2 σχόλια:

Maria-Maria είπε...

Διονα,
ευχαριστω παρα παρα πολυ, εσενα και ολους οσους μπηκαν στον κοπο να το δουν

Διόνα είπε...

Μαρία, εγώ σε ευχαριστώ που μας αφήνεις μέσα από το μπλογκ σου να γνωρίσουμε εσένα και την οικογένειά σου. Συνέχισε να γράφεις, εμείς δεν σταματάμε να διαβάζουμε!

Related Posts with Thumbnails