5.4.11

Το κενό στο γυναικείο μάρκετινγκ

Μερικές φορές απορώ με τα άρθρα που απευθύνονται στις γυναίκες και ειδικά στις συζύγους και μητέρες. Φαίνεται πως πιστεύουν πραγματικά ότι το μόνο απαραίτητο στοιχείο για την ευεξία και τη φόρτιση των μπαταριών του οργανισμού είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις ώστε να βγαίνει προς τα έξω και να το εισπράττουν οι άλλοι γύρω σου. Επίσης να καταναλώνεις πολλά λαχανικά και νερό των Άλπεων και να πλένεις το πρόσωπό σου με πράσινο σαπούνι. Άντε πού και πού να κάνεις και κανένα δώρο στον εαυτό σου για επιβράβευση, κατά προτίμηση σε κάποιο σπα. Μα είναι δυνατόν να θεωρείται δώρο προς τον εαυτό σου να βρίσκεσαι τόσο κοντά σε τόσο μεγάλη ποσότητα σοκολάτας και αντί να την καταβροχθίζεις να μένεις ξαπλωμένη από κάτω της στο όνομα κάποιας επαναστατικής θεραπείας σώματος; Αυτό είναι σπάσιμο όχι σπα.

Τι πιο αναζωογονητικό από μια ταινία ακουμπώντας στον ώμο του άντρα σου στον καναπέ, το βράδυ αφού κοιμηθούν τα παιδιά. Παρόλο που το πιθανότερο είναι να μην μείνει κανείς από τους δύο ξύπνιος μέχρι το τέλος και οι μόνες λέξεις που θα ανταλλάξετε να είναι Κοιμάσαι;, η φόρτιση των μπαταριών θα είναι περισσότερη και με περισσότερες πιθανότητες να βγει προς τα έξω και να την εισπράξουμε και εμείς οι δόλιες και η οικογένειά μας. Αν μαζί με την ταινία ανάψουμε κανένα κερί για ατμόσφαιρα και ανοίξουμε και κανένα κρασί, ακόμα καλύτερα και για την αλλαγή στη διάθεση και για το λάιφ στάιλ. Αλλά ας μην ξεκινάμε από το σκηνικό, ας ξεκινάμε από τους πρωταγωνιστές.

Αύριο έχω ραντεβού στο κομμωτήριο και χαίρομαι πολύ αφενός διότι θα εξανθρωπιστώ επιτέλους και αφετέρου διότι την επομένη που θα ξυπνήσω θα δω μια πιο φροντισμένη φάτσα στον καθρέφτη του μπάνιου μου τρία λεπτά αφού πατήσω το ξυπνητήρι. Και πραγματικά αυτό που βλέπουμε το πρωί στον καθρέφτη είναι πολύ σημαντικό και ικανό να μας φτιάξει ή να μας χαλάσει όλη την υπόλοιπη μέρα.

Θέλω να μαθαίνω για τη μόδα, θέλω να μαθαίνω για τις επιλογές που έχω να φροντίσω τον εαυτό μου. Αλλά δεν θέλω να προσπαθούν να με πείσουν ότι αξίζω πολλά περισσότερα από όσα προσφέρω στον εαυτό μου, ειδικά σε θέματα που γνωρίζω πάρα πολύ καλά όπως η ορθή και ενδεδειγμένη κατανάλωση σοκολάτας! Παρακαλώ, μην μας δουλεύετε και μην μας πρήζετε με ανύπαρκτα γυαλιστερά και χολιγουντιανά λάιφ στάιλ. Ακόμα και η Αντζελίνα στο σπίτι με τις φόρμες κυκλοφορεί και είναι και μανούλα!

8 σχόλια:

mamma είπε...

Ποιός ιερόσυλος απλώνει τη σοκολάτα με σκοπό ΟΧΙ να την φάει;

(κοιμάσαι;)

Διόνα είπε...

Mamma, πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση κακοδιαχείρισης πόρων! Και ναι, εννοείται ότι κοιμόμουν την ώρα του σχολίου :-)

popelix είπε...

Αυτό είναι το "μανιφέστο του γυναικείου μάρκετινγκ"!!! Πάω να το κάνω βούκινο ...

Διόνα είπε...

Popelix, ελάτε να βγούμε στους δρόμους, κάτω τα χέρια από τη σοκολάτα χαχα!

peekaboo είπε...

h antzelina troei sokolata? e, pes mou?

Διόνα είπε...

Peekaboo, σίγουρα δεν τρώει. Αλλά κάποια στιγμή στη ζωή της θα έχει δοκιμάσει, δεν μπορεί, όταν ήταν τριών ίσως... Πώς κατάφερε να την κόψει δεν ξέρω. Κόβεται η σοκολάτα έτσι και έχεις δοκιμάσει τη γεύση της;;;

Bookmommy είπε...

Καλά, είσαι φανταστική mammaka! Πόσο σωστή και αληθινή η περιγραφή του καναπέ... πόσο την γνωρίζουμε! Η πιο όμορφη στιγμή είναι όταν έχουν πλέον πάει για ύπνο - είναι ασφαλείς και τίποτα δεν μπορεί να τους συμβεί - υπάρχει ησυχία και μπορώ να δω την ταινία με το κεφάλι ακουμπησμένο στον ώμο του Γιώργου... μόνο που, όπως τα λές... δεν βλέπω ποτέ το τέλος των ταινιών πια! Αυτό είναι πλέον όνειρο καλοκαιρινής νυχτός!!! Καλό σου μεσημέρι!

Διόνα είπε...

Bookmommy, εμείς έχουμε και μια κουβερτούλα μόνιμα στον καναπέ για... όνειρα γλυκά! Όσο για το τέλος της ταινίας, επιτυχία είναι να φτάσουμε στη μέση.

Καλό μεσημέρι :)

Related Posts with Thumbnails