11.4.11

Πράσινος!

Επειδή έχομεν παραμελήσει το κατοικίδιο τον τελευταίο καιρό, ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από πρόσφατες δραστηριότητες.Το μπονζάι είναι νομίζω ό,τι πλησιέστερο σε φύση έχει βρεθεί ποτέ ο Πράσινος καθώς συνήθως αγνοεί τις γλάστρες που έχουμε μέσα στο σπίτι και προτιμά να κάθεται στα κεφάλια μας που είναι αρκετά ψηλά σημεία (κλαδιά για εκείνον), έχουν καλύτερη θέα και… κινούνται στον χώρο!

Στη δεύτερη φωτογραφία, το οικογενειακό λάβμπερντ ήταν αρχικά πάνω στο κεφάλι του νεαρού καλλιτέχνη αλλά πέταξε μόλις είδε τα φλας των φωτογράφων. Υπάρχει μια δυσκολία να απαθανατίσεις αυτό το πουλί διότι προτιμάει να κάθεται πάνω στη μηχανή ή στον φωτογράφο και να τσιμπολογάει παρά να ποζάρει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα ΜΑΜΜΑΚΑ! Εκείνο που έχετε παραμελήσει τόσον καιρό είναι το ζευγάρωμα του Πράσινου (εκτός κι αν μας το κρύβετε). Όσο για τις φωτογραφίες να υποθέσω ότι έχει πήξει το πουλί!
dmpexr

Διόνα είπε...

dmpexr, είναι Πράσινος επειδή επιλέξαμε το όνομα, μπορεί να είναι και Πρασινούλα. Μόνο τεστ DNA μπορεί να δείξει το φύλο στα λάβμπερντ εκτός αν δεις κάποιο να εγκυμονεί και να κάνει αυγά!

Πιθανότατα είναι αγόρι πάντως διότι... έχει ορμές και ειδικά τώρα την Άνοιξη γίνεται ιδιαίτερα τρυφερό με διάφορα παιχνίδια που έχει στο κλουβί του. Θα σταματήσω εδώ αυτήν τη σόκιν αναφορά, μας διαβάζουν και παιδιά :-)

Και γιατί έχει πήξει παρακαλώ; Μια χαρά βόλτες κάνει, πιάνει φιλίες και με τα περιστέρια και τις μάινες στο μπαλκόνι, από την ασφάλεια του κλουβιού του δηλαδή.

Related Posts with Thumbnails